Bini kawan aku tonggengkan


Home Rumah Tangga 'Aku peliklah, bini tak pernah like bila aku update Facebook' - Suami 'Aku peliklah, bini tak pernah like bila aku update Facebook' - Suami Bila dah berkahwin, pasangan terutamanya isteri selalu cuba menarik perhatian suaminya agar dia meluangkan masa untuk melayani atau mendengar luahannya. Feb 23, 2013 · Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor. Biasalah kalau orang kerja kat resort dah tu dalam pulau kecik macam Pangkor tu mesti la happy sakan kalau dapat keluar. Nov 09, 2018 · Sedikit coretan, perkongsian untuk pasangan di luar sana yang mungkin menghadapi masalah sepertiku. Bukan niatku untuk menyebarkan ajaran yang sesat tetapi sekadar luahan, apa yang tersirat dihati ini yang tidak dapat aku ceritakan kepada orang sekeliling. Aku tujukan kesemua entry di dalam blog ini kepada isteriku yang satu, El. Tidak aku sangka hubungan kita boleh pulih seperti sedia kala ... Apr 04, 2010 · Aku masukkan dildo ke dalam pantat pasanganku sambil menggomolinya. Selepas menggunakan dildo tu selama 2-3bulan, aku mula bosan. Otak aku pikir nak main ikat-ikat plak. Dah dapat mangsa aku projek kaw-kaw ape yang aku fantasikan. Memang seronok. Lepas 2-3bulan aku mulai bosan. Aku terpikir nak beromen sambil ajak kawan-kawan aku join sekali.